We vieren onze 1e verjaardag

Clan Tropcal 1 Jaar

Vooreerst willen we iedereen bedanken voor de trouwe steun die we het afgelopen jaar mochten ontvangen. Zonder jullie was dit nooit gelukt.

Ons eerste clan jaar zit er op, een bewogen jaar met ups en downs. Iedereen herinnert zich vast wel een spannend of hilarisch moment binnen onze clan muren. Maar naast plezier kwam er ook leed aan bod, leden die weggingen of door onze eigen clan regels noodgedwongen werden verwijderd, soms tegen onze wil in. Ook de periode toen we geen greep meer konden krijgen op de clan oorlogen was minder aangenaam. We hadden al gehoord van Lavaloon, Gowipe, Bami en noem maar op doch niemand kon het ons in de praktijk aantonen hoe het moet. Toch kwamen we stilaan uit dat dal en met de komst van de nieuwe CW leider, wat niemand onberoerd liet, hadden we een extra troef. Zijn ervaring in andere grote clans en de wil deze met ons te delen heeft ons allen veel tactiek bijgebracht. De lat werd hoger gelegd en met succes.

Komend jaar staat ons een uitdaging te wachten, samen strijden voor de clan levels 8, 9 en 10. Naar aanleiding van deze perspectieven werden er clan regels toegevoegd en wordt het niveau drastisch opgevoerd. Vragen of ideeën omtrent de bijkomende clan regels zijn mogelijk tot eind januari. 

We wensen jullie namens het Tropcal team een gezond en spetterend 2016 
Veel spelplezier en clash on !

Happy 2016


Functies van de Co s

Tropcal-6971 zal NancyVB helpen met alles wat de clan aangaat voor een mooi en goed verloop ervan, hij kan eveneens verwijderen, degraderen en nieuwe leden uitnodigen.

Smeagol / Master Yoda heeft de leiding over CW.  Hij kan de tactiek bepalen en kan eveneens leden degraderen en verwijderen als deze niet hun beide matchen doen, zijn beslissing daarin is onherroepelijk. Eveneens kan hij nieuwe leden uitnodigen en in de clan brengen. 

Thomas is de CW-assistent van Smeagol, maar kan geen leden verwijderen, degraderen of uitnodigen, dit kan Smeagol alleen.

Mrok kent het clan reglement op zijn duimpje en zal jullie leren hoe hiermee om te gaan. Hij kijkt er op toe dat alles netjes verloopt op chat en dat donaties evenwichtig verlopen. Dus geen paniek wanneer Mrok een bemerking maakt over iets, taalgebruik of donatie probleem. Hij tracht gewoon te helpen voor het te laat is.  Hij zal ook ex-leden met een minder goede reputatie weren uit de clan.

Karisa zal zich ontfermen over de toegangsdeuren van onze clan. Dus wanneer er zich iemand wenst aan te sluiten weet je waar terecht. Bij afwezigheid van Karisa kan je ook terecht bij eventuele andere co, doch Karisa blijft de eerste aanspreekpersoon hiervoor. We benadrukken nogmaals dat blindweg iemand uitnodigen via wereldwijd niet toegestaan is.

Ell1204 zal zich ontfermen over het doorhakken van knooppunten waar andere co’s geen raad mee weten. Ell kan en mag leden verwijderen wanneer het echt uit de hand loopt, haar beslissing daarin is onherroepelijk. Zij zal ook ex leden met een minder goede reputatie weren uit de clan.

BaAzZ zal zowel Ell als Mrok helpen om toezicht te houden dat alles goed verloopt op chat.

Het Co zijn kan je verliezen als je niet meer actief aanwezig bent op chat en CW vermits je dan het verloop van de clan niet meer kan volgen. We zullen dan genoodzaakt zijn om iemand anders op die functie te zetten dat actief deelneemt, dit voor het goede verloop van de clan te waarborgen. 

This entry was posted in Info.